Gábor Andrea vagyok kozmetikus, sminkes és lélekterapeuta,

a Gold Shine Beauty Szépségszalon tulajdonosa.

Több mint 14 éve dolgozom ebben a számomra minden nap boldogságot okozó, kívül-belül szépítő szakmában. Munkámat, alázattal, gondos odafigyeléssel és vendégeimmel ápolt bensőséges kapcsolattal végzem.
 

Mivel mindig nagyon tudatos ember voltam, ezért döntöttem úgy, hogy a tökéletes kozmetikai alapok elsajátításához az életműdíjas Vasváry Erika Aranykoszorús Kozmetikus Mestert választom

 

Gábor Andrea

A mai napig büszkeséggel tölt el, hogy mesteremnél tanulhattam meg ezt a gyönyörű szakmát. Nála láttam azt a hatalmas szakmai alázatot, precizitást, erős maximalizmust, vendégekkel való viselkedési mintát, folyamatos tanulási vágyat és a kozmetika világának nagy szeretetét. Így a jó példa által én magam is ezeket az értékeket képviseltem  karrierem során. Szakmai tudásom legnagyobb részét Bécsben szereztem orvos esztétikai asszisztensként és kozmetikusként.

Munkám során mindig magas minőségű és tisztaságú termékekkel és legmodernebb eszközökkel, gépekkel dolgoztam, így könnyen tudok azonosulni orvosi tisztaságú és vegán, fitokozmetikumjaim filozófiájával is, miszerint “gondolkodni kizárólag a legmagasabb minőségben szabad és érdemes. 

Szalon

Szépítő szakmám mellé több éve Dr. Mészáros Ádámnál végeztem, mint párkapcsolati és face to face coachként, ami mellett nemrég Acces Bars blokk oldó kezelő is lettem. Coachingjaim és kezeléseim által sokaknak tudtam rövid idő alatt gyermekkori sérelmeiket, elakadásukat megoldani és helyreállítani. Mindez hatalmas boldogsággal tölt el és olyan további erőt ad, hogy mégtöbb embernek tudok majd segíteni életük különböző területein.

Várok minden kedves Vendéget sok szeretettel!